Vacatures & Stages

Career & Development: Studenten Met Ambitie

Je kent het wel: Je komt aan de VUB en leeft je je het eerste jaar volledig uit van de ene TD naar de andere activiteit. Maar nu vraag je je af: Wat nu? Wat kan ik doen om aan mijn toekomst te werken buiten studeren? Dat is waar de Career & Development-afdeling van Solvay Kring van pas komt, wij zijn een groep van gemotiveerde en ambitieuze studenten met een dubbele werking: Het integreren van de bedrijfswereld in de studentenwereld en ook het opleiden van geinteresseerde studenten voor het bedrijfsleven.

Bij Career & Development hebben wij een dubbele werking, namelijk het integreren van de bedrijvenwereld in het studentenleven en eveneens ook het opleiden van studenten voor de bedrijvenwereld. Wij organiseren verscheidene lezingen en evenementen voor alle geïnteresseerde studenten om op die manier in contact te komen met onze partners.

Wacht niet tot er een oplossing komt, neem zelf de touwtjes in handen. Bekijk onze workshops en andere activiteiten om meer uit je studentenleven te halen!

Workshops

Doorheen het jaar organiseren wij verscheidene workshops in samenwerking met onze partners. Hier worden veelal nieuwe vaardigheden aangeleerd en bijgewerkt. Bekijk onze komende workshops voor meer info.

Gratis Business Lectures

Kom de Solvay Business Lectures bijwonen. Hier vertellen onze partners hoe hun bedrijf bepaalde problemen aanpakt op een zeer interresante manier. Een dikke aanrader voor als je daar later wilt soliciteren!

Stages & Vacatures

Nieuw! Vanaf dit schooljaar introduceren wij Stages & Vacatures. Voor stages en werkplaatsen geschikt voor de opleiding Handelsingenieur kan je bij Solvay Kring terecht! Neem snel een kijk!

Career Partners

Onze afgelopen & succesvolle evenementen werden georganiseerd in samenwerking met…