Solvay Kring

Solvay c’est du champagne. Du champagne et de l’humour

Over Ons

De Solvay Kring is de studentenvereniging voor en door de studenten Handelsingenieur van de Solvay Business School aan de Vrije Universiteit Brussel.
De kring werd bij de afsplitsing van de VUB in 1969 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de toonaangevende studentenverenigingen in de Brusselse studentengemeenschap.

  • Georganiseerd voor en door handelsingenieurs.
  • Wij bieden unieke kansen en opportuniteiten.
  • Wij organiseren vele interne en externe events.
  • Wij beschikken over een eigen brand-image.
  • Wij zorgen voor onvergetelijke tijden! 
0
Studenten
0
Bestuursleden
0%
Motivatie

 

Wat doen wij en wat onderscheidt ons van de rest?

Solvay Kring concentreert haar activiteiten op 2 domeinen, namelijk studenten en bedrijven. Iedere kring biedt haar studenten wel enkele ludieke activiteiten aan. Maar wat onderscheidt ons van de anderen op dit vlak? Het antwoord is echter simpel: Wij verbreden het studentenleven niet alleen, wij verrijken het ook. Naast de studentikoze campusactiviteiten concentreren wij ook om de student Handelsingenieur zich voor te bereiden op het bedrijfsleven.

Dit doen wij onder andere met behulp van onze workshops, testimonials en bedrijvenfora, georganiseerd door onze Career & Development-afdeling. Daar stopt het echter niet! Wij nemen deel aan vele organisaties op dit vlak, waaronder het befaamde Solvay Business Game – georganiseerd door Cercle Solvay – en ook het Solvay Summer School. Vanaf dit jaar bieden wij de laatstejaars studenten van het Vlaamse secundair onderwijs ook de mogelijk aan om deel te nemen aan Solvay Scholarship Cup, een business game met een unieke kans voor de studenten om hun business skills te ontwikkelen binnen Vlaanderen.

Op het domein van bedrijven bieden wij onze partners de mogelijk aan om zich te integreren in het campusleven. Dit doen wij door hen transparantie aan te bieden en hen meer inzicht te geven over de concrete activiteiten van de studenten. Wij werken aan hun naambekendheid op onze campus en plaatsen hun drukwerk op onze papieren en digitale drukwerk. Voor partners die hun eigen workshops willen organiseren op onze campus, bieden wij de mogelijkheid aan om al het praktische voor hen te regelen en hiervoor ook de nodige reclame te maken. Hier stopt onze lijst van services voor onze partners echter niet. Klik hier voor meer gedetailleerde informatie wat betreft onze aanbiedingen.

Tot slot beschikken wij over een gemotiveerde bestuursorgaan van wel over 35 leden! Iedere dag zorgen wij voor pret.

Car Solvay, c’est du champagne!

Onze Locatie

Located In Brussels, The Heart of Europe

Pleinlaan 2, 1050 Elsene (Brussel)
Tel:
Web: www.solvaykring.be